Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

Mega Millions Juga en línia :: SuperEnalotto, Mega Millions

Resultats USA Powerball    2019-03-20

  10-14-50-53-63  21

  >>> Play online


Resultats USA Mega Millions    2019-03-19

  10-42-53-67-68  15

  >>> Play online


Resultats SuperEnalotto    2019-03-21

  27-32-52-59-69-90

  >>> Play online


Resultats Euro Millions    2019-03-19

  01-06-09-34-47  7-12

  >>> Play online


Superena Loteria

Les loteries en línia estan disponibles per a qualsevol avui en dia amb accés fàcil i global de l'elecció i varietat de jocs són sorprenents!

Popularitat de Superena
Entre les diverses loteries en línia disponibles per als jugadors de tot el món, Superena loteria és un dels més grans. La seva simplicitat i trencar el rècord de victòries han fet progressos molt popular i enorme s'ha fet des que va ser re-llançada el 1997. Superena va ser iniciat el 1950.
Inicialment Superena podria jugar només per les persones que viuen a Itàlia, però amb el Internet ara és possible per a qualsevol que visqui a qualsevol part del món per jugar a aquest cada vegada més popular joc de loteria en línia.

Com jugar Superena
Lotto diu tenir lloc els dimarts, dijous i dissabtes. Les probabilitats de guanyar són els 6 / 90. Encara que les probabilitats són més grans que altres loteries que significa que guanya vostè guanya una suma enorme.
Per jugar has de coincideixen amb 6 números amb qualsevol de 90 números probables. Sis números guanyadors són sortejats, juntament amb un nombre de bons (anomenat Número Jolly). El pagament es fa fora de 5 categories i varia d'acord a la borsa de premis. També hi ha un altre número de Superstar que es juga que es paga per separat. Si aquest número, guanya el premi, la quantitat pot augmentar 100 vegades!

Guanyar i Creixement
A trencar el rècord de premis d'? 147.807.299,08 (EUA $ 211.807.859,58) va ser guanyat per un titular d'un bitllet d'Itàlia el 22 d'agost de 2009! El premi principal ha portat a més d'un rècord de 86 vegades des de gener de 2009! El premi es troben entre les més grans del món! Amb més de 10 anys en el negoci de la loteria, aquest joc segueix creixent a nivell mundial, en particular, amb la comoditat d'Internet que dóna accés a totes les persones.

Molts llocs de la loteria en línia ofereixen la conveniència de comprar i jugar de la loteria Superena través d'Internet.

Guanyar bé amb Mega Millions!

Entre les loteries en línia disponibles diferents, Mega Millions és una opció freqüent per a aquells que vulguin provar la seva sort a guanyar. Es tracta dels EUA més jugat base, multi-joc de premi estat.

Com va començar a Mega Millions
El joc va tenir el seu origen el 1996 a EUA, i es va anar pel nom? The Game Big? format com un consorci de sis països participants. El 2002, el joc del multi-estat se li va donar el nou nom? Mega Millions?. Mega Millions té 12 estats participants. Dos jugadors en els primers dies del joc han guanyat 233 milions abans d'impostos, que va assolir un rècord de guanyar.

El 2005 el partit va ser computat. És molt fàcil de jugar Mega Millions des de qualsevol part del món. Els jugadors trien cinc números diferents que van des d'1 a 75 i un nombre d'1 a 15 que és el nombre Mega Ball (aquest s'extreu d'una màquina per separat). La màquina es mou al voltant de les boles per la rotació dels braços mecànics que barreja les boles de manera aleatòria.

Com començar en el joc
Els jugadors per al joc pot comprar les entrades fins a 15 minuts abans del sorteig, que es troba en un temps fix. Les lleis i regulacions pot variar lleugerament segons l'estat on es venen els bitllets. Mega Millions sorteigs es realitzaran tots els dimarts i divendres.

A pocs passos per començar a
Per jugar a Mega Millions, un jugador ha de registrar en els llocs en línia que presenten el joc i després iniciar la sessió com un membre amb una contrasenya segura. El següent pas és seleccionar els nombres que ell o ella li agrada jugar, amb opcions de clic o de compensació, si volen anul lar la selecció. La data del sorteig també podria ser seleccionat abans de 12 hores de temps real. El pagament es pot fer a través del lloc? S, seleccioneu el mètode de pagament en línia. Els correus electrònics es confirmen els jugadors? de selecció i un altre de correu electrònic s'envia després que el dibuix seleccionat amb els resultats. Hi ha opcions de la col.lecció de victòries o per aprofitar els guanyadors per comprar més entrades per a qualsevol joc seleccionat.


Select language:

en   de   it   es   sv   da   pl   af   sq   ar   be   

bg   hr   cs   et   tl   fi   fr   el   nl   id   

ga   ja   yi   ca   ko   lt   lv   mk   ms   mt   

no   pt   ru   ro   sr   sk   sl   tr   uk   cy   

hu   vi   

Juga en línia