Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

Mega Millions Joaca online :: SuperEnalotto, Mega Millions

Rezultatele USA Powerball    2019-02-16

  29-30-41-48-64  01

  >>> Play online


Rezultatele USA Mega Millions    2019-02-15

  10-38-40-43-65  12

  >>> Play online


Rezultatele SuperEnalotto    2019-02-16

  10-17-42-59-61-80

  >>> Play online


Rezultatele Euro Millions    2019-02-15

  15-27-34-38-49  2-10

  >>> Play online


Superena Loterie

Loteriile online sunt disponibile pentru azi, orice persoană, cu acces facil la nivel mondial, precum şi alegerea şi varietate de jocuri sunt uimitoare!

Popularitate de Superena
Printre loteriile online, diverse, disponibile pentru a jucători din întreaga lume, Superena Loteria este una dintre cele mai mari. Simplitate şi victorii record au făcut progrese uriaşe şi extrem de popular a fost făcut de cand a fost re-lansat în 1997. Superena fost pentru prima dată a început în 1950.
Iniţial Superena ar putea fi jucat doar de către persoane care trăiesc în Italia, dar cu internetul este acum posibil pentru oricine care trăiesc oriunde în lume pentru a juca acest joc ce în ce mai popular online loterie.

Cum să joace Superena
Loto remize avea loc pe data marţea, joia şi sâmbăta. Şansele de a câştiga sunt 6 / 90. Deşi şansele sunt mai mari decât alte loterii înseamnă că atunci când veţi câştiga veţi câştiga o sumă uriaşă.
Pentru a juca trebuie să se potrivească 6 numere cu orice de 90 de numere de probabilă. Şase numere castigatoare sunt desenate, împreună cu un număr de bonus (menţionat în continuare Număr Jolly). Plată a compensaţiilor se face din 5 categorii şi variază în funcţie de fondul de premiere. Există, de asemenea, un alt număr de Superstar, care este jucat pe care o plăteşte pentru separat. În cazul în care acest număr câştigă premiul, suma poate creşte de 100 de ori!

Câştigarea şi de creştere
Un record de premiu? 147,807,299.08 (US $ 211,807,859.58) a fost câştigat de un titular bilet italian din 22 august 2009! Premiul principal a avut reportate un record de 86 de ori din ianuarie 2009! Jackpot-uri sunt printre cele mai mari din lume! Cu peste 10 ani in afaceri loterie, acest joc continuă să crească la nivel global, în special prin facilităţile oferite de internet, care permite accesul la oamenii de pretutindeni.

Multe site-uri online loterie ofera confortul de cumpărare şi joc de loterie Superena pe internet.

Câştigă mare cu Milioane Mega!

Printre loteriile online, diverse, disponibile, Milioane Mega este o alegere populara pentru cei care doresc să testeze norocul lor la câştigătoare. Acesta este cel mai larg jucat de SUA pe bază de stat multi-joc de potul cel mare.

Cum a început Milioane Mega
Jocul a avut originea în 1996 în SUA şi ea a mers cu numele? The Game mare? format ca un consorţiu format din şase state participante. În 2002, multi-joc de stat a fost dat un nume nou? Milioane Mega?. Milioane Mega are 12 state participante. Doi jucători în primele zile ale jocului s-au câştigat 233 milioane înainte de impozitare, care a fost un record câştiga.

Până în 2005 jocul a fost computerizate. Este foarte simplu de a juca Milioane Mega din orice parte a lumii. Jucatorii murături cinci numere diferite variind de 1 la 75 şi un număr de 1 la 15, care este numărul Mega Ball (aceasta este trasată de la o maşină separat). Maşina se mişcă în jurul bilele prin rotirea de armament mecanizat, care mixuri bile într-un mod aleatoriu.

Cum să începi cu privire la joc
Jucătorii pentru joc pot cumpara bilete pana la 15 minute înainte de tragerea la sorti, care este la un moment fix. Legi şi reglementări pot varia uşor în funcţie de statul în cazul în care biletele sunt vândute. Mega remize Milioane sunt organizate în fiecare marţi şi vineri.

La câţiva paşi pentru a începe
Pentru a reda Milioane Mega, un jucător are să se înregistreze pe site-uri online, care caracteristică joc şi apoi de conectare, ca membru cu ajutorul unei parole sigure. Următorul pas este de a selecta numere pe care el sau ea ar dori să joace, cu opţiuni de clic sau de compensare în cazul în care doresc să deselecta. Data trage ar putea fi, de asemenea, selectat înainte de 12 ore de la momentul efectiv. Plata se poate face prin intermediul site-ului? E selectat metoda de plata online. Mesaje de poştă electronică va confirma jucători? de selecţie şi de un alt e-mail este trimis după tragerea la sorti selectat cu rezultatele. Există opţiuni de colectare a castiga sau de a utiliza câştigătoare pentru a cumpara mai multe bilete pentru orice joc selectat.


Select language:

en   de   it   es   sv   da   pl   af   sq   ar   be   

bg   hr   cs   et   tl   fi   fr   el   nl   id   

ga   ja   yi   ca   ko   lt   lv   mk   ms   mt   

no   pt   ru   ro   sr   sk   sl   tr   uk   cy   

hu   vi   

Joaca online