Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

Mega Millions Pelaa online :: SuperEnalotto, Mega Millions

Tulokset USA Powerball    2019-02-16

  29-30-41-48-64  01

  >>> Play online


Tulokset USA Mega Millions    2019-02-15

  10-38-40-43-65  12

  >>> Play online


Tulokset SuperEnalotto    2019-02-16

  10-17-42-59-61-80

  >>> Play online


Tulokset Euro Millions    2019-02-15

  15-27-34-38-49  2-10

  >>> Play online


Superena Lottery

Online-arpajaiset ovat saatavilla kaikille tänään helposti Global Access ja valinta sekä erilaisia pelejä are amazing!

Suosio Superena
Eri online-arpajaisten käytettävissä pelaajia ympäri maailmaa, Superena arpajaiset on yksi suurimmista. Sen yksinkertaisuus ja ennätyssuosion voittoa ovat tehneet siitä erittäin suositun ja valtavasti on edistytty, koska se käynnistettiin uudelleen vuonna 1997. Superena oli ensimmäinen alkoi vuonna 1950.
Aluksi Superena voi toistaa vain asukkaat Italiassa, mutta Internet on nyt mahdollista kaikille elää kaikkialla maailmassa pelata tätä yhä suosituin online-arpajaisten peli.

Kuinka pelata Superena
Lotto kiinnittää järjestetään tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Kertoimet voittaa ovat 6 / 90. Vaikka kertoimet ovat suurempia kuin muut rahapelit se tarkoittaa, kun voitat, voitat valtava summa.
Pelata sinun täytyy yhdistää 6 numerot tahansa 90 todennäköinen määrä. Kuusi voittaneet numerot on laadittu, sekä lisänumero (jäljempänä Jolly Number). Voitto on laadittu 5 luokkiin ja vaihtelee palkintopottiin. On myös toinen Superstar numero, joka on ollut joka joutuu maksamaan erikseen. Jos tämä voittaa palkinnon, määrä voi kasvaa 100 kertaa!

Voittaa ja kasvu
Ennätyssuosion palkinnon? 147,807,299.08 (US $ 211,807,859.58) voitti Italian lipun haltija 22 elokuu 2009! Pääpalkintona oli siirretty ennätykselliset 86 kertaa tammikuusta 2009 alkaen! Jackpotit ovat suurimpia maailmassa! Yli 10 vuotta arvontaan liiketoimintaa, tämä peli on edelleen kasvavan maailmanlaajuisesti, erityisesti kätevästi Internet mahdollistaa pääsyn ihmisille kaikkialla.

Monet online arpajaisten sivustot tarjoavat mukavuutta osto-ja pelissä Superena arpajaisten internetissä.

Win Big kanssa Mega Millions!

Eri online-arpajaisia saatavilla, Mega Millions on suosittu valinta niille, jotka haluavat kokeilla onneaan on voittaa. Se on yleisimmin ollut Yhdysvaltain perustuvat, usean valtion jättipottipelin.

Miten Mega Millions alkanut
Peli sai alkunsa vuonna 1996 Yhdysvalloissa, ja se kulki nimellä? Big Game? muodostuneet yhteenliittymä kuuden osallistuvien valtioiden kanssa. Vuonna 2002, usean valtion peli sai uuden nimen? Mega Millions?. Mega Millions on 12 osallistuvien valtioiden kanssa. Kaksi pelaajaa alkuaikoina peli on voittanut 233 miljoonaa ennen veroja oli ennätys voittaa.

Vuoteen 2005 mennessä peli on tietokoneistettu. Se on hyvin yksinkertaista pelata Mega Millions mistä tahansa päin maailmaa. Pelaajat valita viisi eri määrä vaihtelee 1-56 ja yksi numero 1-46, joka on Mega Ball numero (tämä on peräisin eri koneella). Kone liikkuu pallot ympäri pyörittämällä koneelliset aseita, jotka sekoitetaan pallot sattumanvaraisesti.

Miten aloita peli
Pelaajat pelin voi ostaa lippuja vasta 15 minuuttia ennen arvonnan, joka on kiinteä aika. Lait ja asetukset saattavat vaihdella hieman mukaan valtiolle, jos lippuja myydään. Mega Millions kiinnittää järjestetään joka tiistai ja perjantai.

Muutaman askeleen alkaa
Pelata Mega Millions, pelaajan täytyy rekisteröityä Online-sivustoihin, jotka ominaisuus peli ja sitten kirjautunut jäseneksi käyttämällä suojattua salasanan. Seuraava askel on valita, mitkä numerot hän haluaa pelata, ja vaihtoehtoja painamalla tai selvitys, jos he haluavat poista. Kiinnittää päivä voi myös valita ennen 12 tuntia todellinen aika. Maksu voidaan tehdä sivuston kautta? S valittu online-maksutapa. Sähköpostit vahvistaa pelaajat? valinta ja toinen viesti lähetetään, kun valittu piirtää tuloksiin. Olemassa vaihtoehtoja kokoelma voittaa tai käyttää voittaneen ostaa lisää lippuja mihinkään peliin valittu.


Select language:

en   de   it   es   sv   da   pl   af   sq   ar   be   

bg   hr   cs   et   tl   fi   fr   el   nl   id   

ga   ja   yi   ca   ko   lt   lv   mk   ms   mt   

no   pt   ru   ro   sr   sk   sl   tr   uk   cy   

hu   vi   

Pelaa online