Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

Mega Millions Speel online :: SuperEnalotto, Mega Millions

Resultaten USA Powerball    2019-04-13

  04-17-26-32-49  10

  >>> Play online


Resultaten USA Mega Millions    2019-04-16

  11-29-34-48-54  10

  >>> Play online


Resultaten SuperEnalotto    2019-04-16

  15-55-58-62-82-90

  >>> Play online


Resultaten Euro Millions    2019-04-16

  01-08-15-44-49  2-11

  >>> Play online


Superena Loterij

Online loterijen zijn beschikbaar voor iedereen vandaag met gemakkelijke wereldwijde toegang en de keuze en de verscheidenheid van games are amazing!

Populariteit Superena
Onder de verschillende online loterijen beschikbaar voor spelers uit de hele wereld, Superena Loterij is een van de grootste. De eenvoud en recordbrekende overwinningen hebben gemaakt extreem populair en een enorme vooruitgang is geboekt sinds het werd opnieuw gelanceerd in 1997. Superena werd voor het eerst gestart in 1950.
Aanvankelijk Superena kunnen alleen worden afgespeeld door mensen die wonen in Italië, maar met het internet is het nu mogelijk voor iedereen die overal in de wereld deze steeds populaire online loterij spel om te spelen.

Hoe spelen Superena
Lotto trekt plaatsvinden op dinsdag, donderdag en zaterdag. De kans om te winnen zijn 6 / 90. Hoewel de kans groter zijn dan andere loterijen het betekent wanneer je wint win je een enorm bedrag.
Om te spelen moet je 6 nummers met een van 90 waarschijnlijk nummers overeenkomen. Zes winnende nummers worden getrokken, samen met een bonus nummer (aangeduid als de Jolly Number). De uitbetaling is gemaakt van 5 categorieën en varieert naar gelang van de prijzenpot. Er is ook een andere Superstar nummer dat wordt gespeeld die betaalt voor een afzonderlijk. Als dit het nummer van de prijs wint, kan het bedrag verhogen 100 keer!

Winnen en Groei
Een record breken prijs van? 147,807,299.08 (US $ 211,807,859.58) werd gewonnen door een Italiaanse ticket houder van 22 augustus 2009! De hoofdprijs had overgedragen een record-breaking 86 keer vanaf januari 2009! De jackpots behoren tot de grootste in de wereld! Met meer dan 10 jaar in de loterij business, dit spel blijft wereldwijd groeien, met name met het gemak van het internet toegang geeft tot mensen overal.

Veel online loterij sites bieden het gemak van de aankoop en Superena loterij te spelen over het internet.

Win Big met Mega Millions!

Onder de verschillende loterijen online beschikbaar, Mega Millions is een populaire keuze voor degenen die willen hun geluk beproeven op het winnen. Het is het meest gespeeld in de VS gevestigde, multi-state jackpot game.

Hoe Mega Millions begonnen
Het spel had zijn oorsprong in 1996 in de VS en het ging door de naam? The Big Game? gevormd als een consortium van zes deelnemende landen. In 2002 heeft de multi-state spel kreeg de nieuwe naam? Mega Millions?. Mega Millions heeft 12 deelnemende landen. Twee spelers in de vroege dagen van het spel gewonnen hebben 233 miljoen voor belastingen en dat was een record te winnen.

In 2005 was het spel geautomatiseerd. Het is heel eenvoudig om Mega Millions spelen van een deel van de wereld. Spelers kiezen vijf verschillende nummers variërend van 1 tot 75 en een nummer 1-46 die de Mega Ball nummer (dit is getrokken uit een aparte machine). De machine beweegt de ballen rond door het roteren gemechaniseerde wapens, die de ballen mengt in een willekeurige manier.

Hoe te beginnen op het spel
Spelers voor het spel kunnen kopen van de tickets tot 15 minuten voor de loting, die op een vaste tijd. De wet-en regelgeving kunnen enigszins variëren, afhankelijk van de staat waar de kaartjes worden verkocht. Mega Millions trekt zijn elke dinsdag en vrijdag gehouden.

Een paar stappen om te beginnen
Om te spelen Mega Millions, een speler heeft om te registreren op online sites die het spel functie en vervolgens inloggen als lid met behulp van een veilig wachtwoord. De volgende stap is om welke nummers hij of zij zou willen spelen, met opties te klikken selecteert u of clearing als ze willen deselecteren. De loting datum kan ook worden vóór 12 uur van de werkelijke tijd geselecteerd. De betaling kan gedaan worden via de site? S geselecteerd online betaalmethode. E-mails zal bevestigen de spelers? selectie en een ander e-mail wordt verzonden na de geselecteerde trekken met de resultaten. Er zijn opties van het verzamelen van wint of gebruik te maken van de winnende om meer tickets te kopen voor elk spel geselecteerd.


Select language:

en   de   it   es   sv   da   pl   af   sq   ar   be   

bg   hr   cs   et   tl   fi   fr   el   nl   id   

ga   ja   yi   ca   ko   lt   lv   mk   ms   mt   

no   pt   ru   ro   sr   sk   sl   tr   uk   cy   

hu   vi   

Speel online