Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

Mega Millions Играј онлајн :: SuperEnalotto, Mega Millions

Резултати USA Powerball    2019-03-20

  10-14-50-53-63  21

  >>> Play online


Резултати USA Mega Millions    2019-03-19

  10-42-53-67-68  15

  >>> Play online


Резултати SuperEnalotto    2019-03-21

  27-32-52-59-69-90

  >>> Play online


Резултати Euro Millions    2019-03-19

  01-06-09-34-47  7-12

  >>> Play online


Суперена Лутрија

Онлине лутрије су доступни свакоме данас са глобалним лак приступ и избор и разноврсност игара је невероватна!

Популарност Суперена
Међу различитим онлајн лутрије доступна играчима широм света, Суперена Лутрија је једна од највећих. Њена једноставност и победа разбијање запис учинили су изузетно популарне и велики напредак је учињен, јер је поново покренута 1997. Суперена је први пут почео 1950.
У почетку Суперена може се играти само људи који живе у Италији, али са интернета сада је могуће за свакога ко живи било где у свету да играју све ове популарне игре на мрежи лутрију.

Како играти Суперена
Лото ослања се одржавају уторком, четвртком и суботом. Шансе за победу су 6 / 90. Иако су шансе веће од других лутрије то значи када вас освојити освојити велику суму.
Да игра треба да одговарају 6 бројева са било вероватно 90 бројева. Шест победа бројеви су нацртани, заједно са бонусом број (у даљем тексту Џоли број). Исплату се састоји од 5 категорија и варира у зависности од наградног фонда. Постоји још један суперстар број који се игра за коју се плаћа посебно. Ако се овај број добија награду, износ може да повећа 100 пута!

Победа и раст
Рекордни награду 147,807,299.08 (УС $ 211,807,859.58?) Је освојио италијански карте власника у августу 22, 2009! Главна награда је пренета рекордне 86 пута од јануара 2009! Џек потове који су међу највећим у свету! Са преко 10 година на лутрији пословања, ова игра наставља да расте глобално, нарочито уз све погодности интернета даје приступ људе свуда.

Многи сајтови нуде онлајн лутрије погодности куповине и играње лутрија Суперена преко интернета.

Велика победа са мега Милиони!

Међу различитим онлајн лутрије на располагању, мега Милиони је популаран избор за оне који желе да тестирају срећу у победу. То је најчешће играо УС бази, више држава џекпот игре.

Како мега Милиони започео
Игра је имала порекла у 1996 у УСА и то је по имену Биг гаме? формирана као савез шест држава учесница. Године 2002, мулти-државне утакмице добио ново име мега Милиони?. Мега Милиони има 12 држава чланица. Два играча у раним данима игри су освојили 233 милиона евра пре пореза која је била рекорд победу.

До 2005 Игра је компјутеризовани. Веома је једноставно да игра мега Милиони из било ког дела света. Играчи изабрати пет различитих бројева у распону од 1 до 75 и један број од 1 до 15 која је мега кугла број (ово је нацртана из посебне машине). Машина се помера кугле око које ротира механизованих оружја који меша лоптице у случајним начин.

Како почети о игри
Играчи за игру могу купити улазнице све до 15 минута пре извлачења које је у фиксном времену. Закони и прописи могу незнатно разликовати у зависности од државе у којој се продају улазнице. Мега Милиони скреће се одржавају сваког уторка и петка.

Неколико корака за почетак
Да бисте репродуковали мега Милиони, играч мора да се региструју на мрежи сајтова који укључују игре, а затим пријаве као припадник помоћу сигурне лозинке. Следећи корак је да изаберете број који је он или она желели да играју са опцијама или да кликнете клиринга, ако желе да поништите. Драу дате могу бити изабране пре 12 сати Сунце. Уплата може се обавити преко сајта е изабрани онлајн плаћања. Е-маил ће потврдити играчи? избор и други се шаље е-маил након изабрани реми са резултатима. Постоје опције прикупљања побеђује или да користите победе за куповину више улазница за било коју игру изабрали.


Select language:

en   de   it   es   sv   da   pl   af   sq   ar   be   

bg   hr   cs   et   tl   fi   fr   el   nl   id   

ga   ja   yi   ca   ko   lt   lv   mk   ms   mt   

no   pt   ru   ro   sr   sk   sl   tr   uk   cy   

hu   vi   

Играј онлајн