Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

Mega Millions Spela online :: SuperEnalotto, Mega Millions

Resultat USA Powerball    2019-02-16

  29-30-41-48-64  01

  >>> Play online


Resultat USA Mega Millions    2019-02-15

  10-38-40-43-65  12

  >>> Play online


Resultat SuperEnalotto    2019-02-16

  10-17-42-59-61-80

  >>> Play online


Resultat Euro Millions    2019-02-15

  15-27-34-38-49  2-10

  >>> Play online


Superena Lottery

Online lotterier är tillgängliga för alla i dag med lätt global tillgång och val och olika spel är otroligt!

Popularitet Superena
Bland de olika online-lotterier tillgänglig för spelare runt om i världen, är Superena Lottery en av de största. Sin enkelhet och registrera vinner breaking har det blivit mycket populär och stora framsteg har gjorts sedan det lanserades på nytt 1997. Superena startade först 1950.
Inledningsvis Superena kunde spelas bara av människor som bor i Italien, men med Internet är det nu möjligt för vem som helst som lever någonstans i världen för att spela denna alltmer populära online-lotteri.

Hur man spelar Superena
Lotto bygger äga rum på tisdagar, torsdagar och lördagar. Oddsen att vinna är 6 / 90. Även om oddsen är högre än för andra lotterier betyder det när du vinner du vinner en stor summa.
För att spela måste du matcha 6 nummer med någon av 90 troliga siffror. Sex vinnande numren dras, tillsammans med en bonus nummer (kallad Jolly Number). Utdelningen är gjord av 5 kategorier och varierar beroende på prispotten. Det finns också en annan Superstar nummer som spelas som en betalar för sig. Om numret vinner priset, kan beloppet öka 100 gånger!

Vinnande och tillväxt
En Rekordslagning och vunnit? 147,807,299.08 (US $ 211,807,859.58) vanns av en italiensk biljett innehavaren 22 augusti 2009! Huvudpriset hade förts över en rekordkort 86 gånger från januari 2009! Det jackpots är bland de största i världen! Med över 10 år i lotteriet verksamheten, fortsätter spelet för att växa globalt, särskilt med bekvämligheten av Internet ger tillgång till alla människor.

Många online lotteri webbplatser erbjuder bekvämligheten med att köpa och spela Superena lotteri över internet.

Vinn stort med Mega Millions!

Bland de olika online-lotterier finns, är Mega Millions ett populärt val för dem som vill pröva sin lycka på att vinna. Det är det mest spelade USA-baserade, multi-state Jackpot.

Hur Mega Millions började
Spelet hade sitt ursprung i 1996 i USA och den hette? The Big Game? bildades som ett konsortium av sex deltagande stater. Under 2002 flertillståndsknappar spel fick det nya namnet? Mega Millions?. Mega Millions har 12 deltagande stater. Två spelare i början av spelet har vunnit 233 miljoner före skatt som var ett rekordår vinna.

År 2005 kommer spelet var datoriserade. Det är mycket enkelt att spela Mega Millions från någon del av världen. Spelare plocka fem olika nummer mellan 1 till 75 och ett nummer från 1 till 15 vilket är Mega Ball numret (detta är hämtade från en separat maskin). Maskinen flyttar bollar runt med roterande mekaniska armar som blandar kulorna på ett slumpmässigt sätt.

Hur komma igång med spelet
Spelare för spelet kan köpa biljetter fram till 15 minuter innan dragningen som vid en bestämd tidpunkt. Lagar och bestämmelser kan variera något beroende på den stat där biljetterna säljs. Mega Millions drar hålls varje tisdag och fredag.

Några steg för att börja
Att spela Mega Millions, har en spelare måste registrera sig på nätet platser som förekommer i spelet och sedan logga in som medlem med ett säkert lösenord. Nästa steg är att välja vilka nummer som han eller hon vill spela, med alternativ för att klicka eller clearing om de vill välja bort. Dragningen datum kan också väljas före 12 timmar för den faktiska tiden. Betalningen kan ske via webbplatsen? S utvalda online betalningsmetod. E-post kommer att bekräfta spelarna? urval och en annan e-post skickas efter den valda göra med resultaten. Det finns alternativ för insamling av segrar eller att använda den vinnande att köpa fler biljetter till något spel vald.


Select language:

en   de   it   es   sv   da   pl   af   sq   ar   be   

bg   hr   cs   et   tl   fi   fr   el   nl   id   

ga   ja   yi   ca   ko   lt   lv   mk   ms   mt   

no   pt   ru   ro   sr   sk   sl   tr   uk   cy   

hu   vi   

Spela online