Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

Mega Millions Spil online :: SuperEnalotto, Mega Millions

Resultater USA Powerball    2019-02-16

  29-30-41-48-64  01

  >>> Play online


Resultater USA Mega Millions    2019-02-15

  10-38-40-43-65  12

  >>> Play online


Resultater SuperEnalotto    2019-02-16

  10-17-42-59-61-80

  >>> Play online


Resultater Euro Millions    2019-02-15

  15-27-34-38-49  2-10

  >>> Play online


Superena Lottery

Online lotterier er tilgængelige for alle i dag med let global adgang og valg og forskellige spil er fantastisk!

Popularitet Superena
Blandt de forskellige online-lotteri til rådighed for spillere over hele verden, er Superena Lotteri en af de største. Sin enkelhed og slog alle rekorder sejre har gjort det yderst populære, og store fremskridt der er gjort siden den blev relanceret i 1997. Superena blev først påbegyndt i 1950.
I første omgang kunne Superena kun afspilles af mennesker, der bor i Italien, men med internettet er det nu muligt for alle, der bor overalt i verden til at spille denne mere og mere populære online lotto spil.

Hvordan man spiller Superena
Lotto trækker finde sted på tirsdage, torsdage og lørdage. Odds for at vinde er 6 / 90. Selv om oddsene er større end andre lotterier det betyder, når du vinder du vinder en enorm sum.
Til at spille du nødt til at matche 6 numre med en af 90 sandsynlige tal. Seks vindende tal er udarbejdet sammen med en bonus nummer (benævnt Jolly Number). Udbetaling er lavet ud af 5 kategorier og varierer i henhold til præmiepuljen. Der er også en anden Superstar nummer, der spilles som man betaler for separat. Hvis dette nummer vinder prisen, kan beløbet stige 100 gange!

Vinde og Vækst
Et rekordstort bryde gevinst på? 147,807,299.08 (US $ 211,807,859.58) blev vundet af en italiensk billet indehaveren i August 22, 2009! Hovedprisen havde fremført en rekordhøj 86 gange fra januar 2009! Det jackpots er blandt de største i verden! Med over 10 år i lotteriet forretning, fortsætter spillet til at vokse på globalt plan, især med bekvemmeligheden af internettet, der giver adgang til mennesker overalt.

Mange online lotteri websteder tilbyder den bekvemmelighed for at købe og spille Superena lotteri over internettet.

Win Big med Mega Millions!

Blandt de forskellige online-lotteri til rådighed, er Mega Millions et populært valg for dem, der ønsker at prøve lykken på at vinde. Det er det mest spillede på amerikanske, multi-state jackpot spil.

Hvordan Mega Millions begyndte
Spillet havde sin oprindelse i 1996 i USA, og det gik under navnet? The Big Game? dannet som et konsortium bestående af seks deltagende stater. I 2002-multi tilstand spil fik det nye navn? Mega Millions?. Mega Millions har 12 deltagende stater. To spillere i de tidlige dage af spillet har vundet 233 millioner før skat, hvilket var en rekord vinde.

Senest i 2005 spillet var edb. Det er meget simpelt at spille Mega Millions fra nogen del af verden. Spillere vælge fem forskellige numre fra 1 til 75 og en nummer fra 1 til 15, som er den Mega Ball nummer (dette er hentet fra en separat maskine). Maskinen flytter bolde rundt ved at dreje mekaniseret våben, som blander bolde i en tilfældig måde.

Hvordan kommer man i gang med spillet
Spillere til spillet kan købe billetter indtil 15 minutter før lodtrækningen, som er på et bestemt tidspunkt. De love og forskrifter kan variere en smule efter den stat, hvor billetterne sælges. Mega Millions trækker afholdes hver tirsdag og fredag.

Et par skridt til at begynde
At spille Mega Millions, en spiller har for at registrere dig på online sites, som funktion af spillet og derefter logge ind som medlem ved hjælp af en sikker adgangskode. Det næste trin er at vælge hvilke numre han eller hun ønsker at spille, med muligheder for at klikke eller clearing, hvis de ønsker at fravælge. Trækningen kan også vælges inden for 12 timer efter den faktiske tid. Betalingen kan ske via hjemmesiden? S udvalgte online betalingsmetode. E-mails vil bekræfte spillere? udvælgelse og anden e-mail er sendt efter den valgte drage med resultaterne. Der er muligheder for indsamling af gevinster eller at bruge det vindende at købe flere billetter til spil valgt.


Select language:

en   de   it   es   sv   da   pl   af   sq   ar   be   

bg   hr   cs   et   tl   fi   fr   el   nl   id   

ga   ja   yi   ca   ko   lt   lv   mk   ms   mt   

no   pt   ru   ro   sr   sk   sl   tr   uk   cy   

hu   vi   

Spil online