Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

Mega Millions Spill online :: SuperEnalotto, Mega Millions

Resultater USA Powerball    2019-03-20

  10-14-50-53-63  21

  >>> Play online


Resultater USA Mega Millions    2019-03-19

  10-42-53-67-68  15

  >>> Play online


Resultater SuperEnalotto    2019-03-21

  27-32-52-59-69-90

  >>> Play online


Resultater Euro Millions    2019-03-19

  01-06-09-34-47  7-12

  >>> Play online


Superena Lottery

Online lotterier er tilgjengelige for alle i dag med lett global tilgang og utvalg og variasjon av spill er utrolig!

Populariteten til Superena
Blant de ulike elektroniske lotterier tilgjengelig for spillere over hele kloden, er Superena Lotteri en av de største. Sin enkelhet og rekord-vinner har gjort det ekstremt populære og enorme fremgang har blitt gjort siden den ble relansert i 1997. Superena ble først startet i 1950.
Opprinnelige Superena kunne spilles kun av mennesker som bor i Italia, men med internett er det nå mulig for alle å leve hvor som helst i verden for å spille dette stadig mer populære online lotteri spill.

Hvordan spille Superena
Lotto trekker foregår på tirsdager, torsdager og lørdager. Oddsen for å vinne er 6 / 90. Selv om oddsen er større enn andre lotterier det betyr når du vinner du vinne en stor sum.
For å spille må du matche 6 tall med noen av 90 sannsynlige tall. Seks vinnende nummer er trukket sammen med en bonus tall (kalt Jolly Number). Utbetalingen er laget av 5 kategorier, og varierer i henhold til premiepotten. Det er også en annen Superstar nummer som spilles som man betaler for separat. Hvis dette tallet vinner prisen, kan beløpet øke 100 ganger!

Vinnende og vekst
En rekordstore premien på? 147,807,299.08 (US $ 211,807,859.58) ble vunnet av en italiensk billett holder i den 22 august 2009! Hovedpremien hadde gjennomført over en rekordhøy 86 ganger fra januar 2009! De jackpotter er blant de største i verden! Med over 10 år i lotteriet virksomheten, fortsetter dette spillet å vokse globalt, særlig med bekvemmeligheten av internett gir tilgang til mennesker overalt.

Mange online lotteri nettsteder tilbyr bekvemmeligheten av å kjøpe og spille Superena lotteri over internett.

Vinn Big med Mega Millions!

Blant de ulike elektroniske lotterier tilgjengelig, er Mega Millions et populært valg for de som ønsker å prøve lykken på å vinne. Det er det mest spilte USA-basert, multi-state jackpot-spill.

Hvordan Mega Millions begynte
Spillet hadde sin opprinnelse i 1996 i USA og den gikk under navnet? The Big Game? dannet et konsortium av seks deltakende stater. I 2002 flerstatusknapper spillet ble gitt det nye navnet? Mega Millions?. Mega Millions har 12 deltakende stater. To spillere i begynnelsen av spillet har vunnet 233 millioner før skatt, som ble et rekordår seier.

Innen 2005 spillet var datastyrte. Det er veldig enkelt å spille Mega Millions fra alle deler av verden. Spillere plukke fem forskjellige tall fra 1 til 75 og ett nummer 1 til 15 som er det Mega Ball nummer (dette er hentet fra en egen maskin). Maskinen beveger ballene rundt ved å rotere mekanisert våpen som blander det baller på en tilfeldig måte.

Hvordan komme i gang med spillet
Spillere for spillet kan kjøpe billetter inntil 15 minutter før trekningen, som er på et fast tidspunkt. Lover og regler kan variere noe i forhold til staten der billettene selges. Mega Millions trekker holdes hver tirsdag og fredag.

Noen få skritt til å begynne
For å spille Mega Millions, har en spiller å registrere deg på nettsteder som har spillet og så logge inn som medlem bruker et sikkert passord. Neste skritt er å velge hvilke tall han eller hun ønsker å spille, med alternativer for å klikke eller clearing hvis de ønsker å fjerne markeringen. Trekningen Dato kan også velges før 12 timer etter den faktiske tiden. Betalingen kan gjøres via nettet? S utvalgte online betalingsmetode. Emails vil bekrefte spillere? utvalg og en annen e-post er sendt etter valgt uavgjort med resultatet. Det finnes alternativer for innsamling av gevinst eller å bruke den vinnende å kjøpe flere billetter til hvilket som helst spill valgt.


Select language:

en   de   it   es   sv   da   pl   af   sq   ar   be   

bg   hr   cs   et   tl   fi   fr   el   nl   id   

ga   ja   yi   ca   ko   lt   lv   mk   ms   mt   

no   pt   ru   ro   sr   sk   sl   tr   uk   cy   

hu   vi   

Spill online